_MG_0296

Profesionalizam, ili kako smo uparili iskustvo i ljubav

Apsolutno istinito, neoborivo i večno! Živela ljubav na prvi pogled! Živela ona istinska, prava dečija ljubav koja u nama zaigra kada smo formirali svoje ličnosti, živela ona ljubav koja nas drži u istini i van programa i matrica.

Zdušno smo ljubav ugradili u zidove i time Vama rastopili dušu. Potrudili smo se da osmeh i ljubaznost budu sastavni deo naše uniforme, a visoki ugostiteljski standarni naše srednje ime. Brzini i koordinaciji smo dali nadimak dobre usluge, a hranu spremljenu sa ljubavlju smo obojili bojama ravnice.

Negujemo dobar dan i doviđenja, vodimo se lepim manirima u stilu ljubim ruke. Da je sto uvek uredan i čist, da je hrana lepo poslužena, vino uz servis ponuđeno, a muzika da je legla na srce. Za uspomenu vaše duše spremamo i poklončiće, po koji kompliment i namig sa stilom.

Profesionalizam nikad nije odvojen od dobre energije, dobre vibracije i povratnog mišljenja, onog dobrog i manje dobrog, profesionalizam kao sastavni deo napretka. Profesionalizam jeste sistem ali da bi se razvijao i rastao mora se zalivati, hraniti i maziti. Odlučili smo da ga ne ostavljamo samog da gospodari i ukrotili ga pažnjom prema svakom detetu, svakom gostu, ne zanemarivši potrebe zaposlenih i komšiluka. 

Volimo da razvijamo timski duh razvijajući i nas same, volimo i mi i da pojedemo i popijemo, naravno po drugim restoranima i vinarijama, i iskreno verujemo da time dižemo nivo svog profesionalizma na zavidan nivo.