dete sladoled restoran buka roditelji

VELIKI MALI PRIORITETI

Večite roditeljske dileme i pitanja – kako sa decom u restoran, kako izbeći slalom između stolova gostiju, kako na miru ručati a ne zaplakati, šta uraditi kada sirene krenu da urlaju i svi automatski prekidaju ručak i zure baš u Vas. Odmah poželite da jutros niste ni ustajali iz kreveta i da je pametnije bilo otići kod bake na ručak.

Rešili smo da Vam olakšamo i napravimo “kid-friendly“ restoran u kom ste potpuno opušteni jer deca imaju svoj siguran kutak za smeh i zabavu. Možete na miru popiti piće u kafiću pored restoranskog dela dok se Vaše dete sa novim drugarima provodi na igralištu. I to da birate da li ćete u ležaljkama, stolicama ili na udobnim i mekanim sunđerima. Ko je rekao raj za roditelje posle ručka? I da li je to sve? Vikendom mozete prošetati na poniju pod stručnim nadzorom, a svaki dan napraviti po koji selfi sa magarcem, ponijem ili kozom.

Nedelja je dan za predstave na pravoj bini sa pravim pozorištem (ako nas kiša ne razjuri), te je iz tog razloga poželjno pitati svoju decu dan ranije da pred spavanje zamole kišu da prestane da pada. Mislili smo i na jos nešto, za nas baš poprilično važno, a to je da slušamo našu decu, da im se posvetimo i da se igramo sa njima što dalje od telefona, tableta i televizije, te s vremena na vreme dovedemo i animatora sa interaktivnim dejstvom po Vaše dete. I sve dok Vas gledamo kako uživate, uživamo i mi u Vašim osmesima, jurcanju za ponijem, u Vašoj pomoći animatoru kada i Vi ponovo postajete dete bez briga i napetosti.

Tu smo da zajedno sa Vama zalivamo i održavamo porodicu i negujemo buduće ozbiljne goste našeg restorana koji će zauvek u svom srcu nositi po koju uspomenu na svoje detinjstvo kada sami sa svojom ekipom počnu da dolaze kod nas u goste. Slike iz detinstva koje naša duša pamti imaju najveću vrednost.