Obrok bez vina je kao dan bez Sunca

Vinska karta

U napred se izvinjavamo svima koji i nisu baš vinopije po oružju, ali ova priča je posvećena vinskim poštovaocima.
Ispunili smo sve uslove i kao vinska regija – ovde Dunav neba pun, onde i Fruška gora gde je svaki vrč vina pun, tamo kotlić, onde hlad, piješ vina da ostaneš mlad.

Wine not?! A lot!

DA LI STE ZNALI DA POSTOJI 8 KORAKA U ISPIJANJU VINA?

1. Nakrivi i pogledaj – snimi vino i ako je sve OK pređi na korak 2
2. Vrti – i u vazduhu će se osloboditi arome koje vino samo nudi. Vodi računa da ti se i u glavi ne zavrti
3. Pomiriši – “Suze” kako se pomeraju, brzo ili sporo? Nivo alkohola u vinu nam govori da li treba evakuisati podijum za đusku ili ne
4. Miriši – ali sa distance! Ako je dobro na nosu, dobro je i na ukusu
5. Cugni – ali ne gutaj! Neka vino ispuni cela tvoja usta i brzo pređi na sledeći korak
6. Udahni – Duboko! Zažmuri i neka vino radi za tebe
7. Srči – Cugneš, srkneš i ne otvaraš oči da bi magija ukusa mogla da napravi BUM!
8. Završnica – (after taste) što duže ostane u ustima (ukus vina) to je kvalitetnije. After ko after

Obrok bez vina je kao...

DAN BEZ SUNCA, BEZ OSMEHA I ZAGRLJAJA I BEZ LEPIH USPOMENA

Ali imamo rešenje!
Ukoliko ste ovisnici o lepo uparenoj nacionalnoj hrani uz odlična vojvođanska i srpska vina, tu smo za Vas.
Fenomen čoveka kao društvenog bića je i da voli da se druži, a sve to ne može biti odvojivo od klope i vina.
Volimo da kažemo da kuvamo za sva čula, te često zakuvamo i muzički meni čiji je nezaobilazni sastojak vino.
Tako da ako želite da proverite gde se leto hladi i gde je zima zašuškana dođite do restorana Piknik. A mi ćemo se truditi da prenesemo priču koje vino priča već generacijama. Kao nekada kada su se priče pričale u vinskim podrumima svake kuće. Nezamislivo je bilo živeti u vojvođanskom vinogorju i nemati svoj podrum i komšije sa kojima se uveče teraju konji po šoru, fasciniraju lepe snaše i pali vatra uz koju su nastale mnoge urbane legende našeg detinjstva.

vojvođanska i srpska vina

Vina kuće

UPOZNAJEMO TRI VINA PIKNIKA

BELO, EJ SALAŠI ZVONKO BOGDAN
0.75l – 1.250,00
0.15l – 250,00

Chardonnay, Pinot Grigio
Palićko vinogorje
Vino predstavlja jedinstvenu kupažu raskošnog bukea sa izraženim aromama breskve i dunje, obogaćene nežnim mineralnim i citrusnim tonovima i diskretnim nijansama belog livadskog cveća.

ROZE, ZVONKO BOGDAN
0.75l – 1.250,00
0.15l – 250,00

Cabernet Sauvignon
Palićko vinogorje
Na mirisu su izražene arome zrele višnje, kupine i šumske borovnice koje uputpunjuje diskretni dodir crne čokolade. Prefinjeno i elegantno vino intezivne rubin crvene boje, nežne teksture i prijatne, voćne završnice.

CRVENO, EJ SALAŠI ZVONKO BOGDAN
0.75l – 1.250,00
0.15l – 250,00

Merlot, Cabernet Franc, Frankovka
Palićko vinogorje
Vino odlikuje nežno ljubičasta boja i očaravajuća svežina sa prefinjenim aromama jagode i maline i nežnim tonovima ružinog cveta. Prijatna slast i aromatičnost u završnici zaokružuju njegovu eleganciju.

Bela vina

BELA, ANĐEOSKIH VISINA

CHARDONNAY , ZVONKO BOGDAN
0.75l – 2.950,00

Chardonnay
Reč je o vinu koje karakterišu intenzivne arome jabuke, kruške i breskve obogaćene nežnim tonovima vanile i prijatnom citrusnom svežinom. Izuzetno skladno, kremasto i bogato vino prijatnih kiselina i duge voćne završnice. Probajte!

CHARDONNAY, KOVAČEVIĆ
0.75l – 2.450,00

Chardonnay
Fruška gora, Irig
Bogat voćnim aromama breskve i kajsije na koje se nadovezuju note banana i blagi cvetni karakter po malo herbalnih tonova i bademast ton. Sama Vam ga duša ište!

CHARDONNAY SELEKCIJA, KOVAČEVIĆ
0.75l – 3.450,00

Chardonnay Barrique
Fruška gora, Irig
Postojano, snažno belo vino, koje nepce iznenadi neočekivanom kombinacijom aroma – prepliću se i odlično nadovezuju badem, smokva i vanila sa voćnim svežim i začinskim aromama, koje krase dugu završnicu ukusa.

CHARDONNAY, RADOVANOVIĆ
0.75l – 2.450,00

Chardonnay
Šumadija, Krnjevo
U čistom i jasnom mirisu skladno su ukomponovane note citrusa, naročito grejpfruta i limuna, zatim zelene jabuke, dunje i poljskog cveća. Na ukusu je izražen mineralni karakter, koji je protkan živim kiselinama i diskretnim voćnim tonovima.

CHARDONNAY, LASTAR
0.75l – 2.650,00

Chardonnay
Levačko vinogorje
Slastan miris zrelog voća: dinje, mango i kruške, dopunjen notama badema, putera i vanile. Umeren puno, sa puno voćne sočnosti na jeziku, i dugom, savršeno balansiranom završnicom.

BABAROGA, BJELICA
0.75l – 5.400,00

Chardonnay BARRIQUE
Fruška gora, Čortanovci
Ne bojte se da me probate, al` malu decu možete plašiti jer još nije došao red na njih. Ovo je vino koje fermentiše u hrastu, odležava na talogu i dobro je da se smrzneš!

SAUVIGNON BLANC, ZVONKO BOGDAN
0.75l – 2.250,00

Sauvignon Blanc
Palićko vinogorje
Ovo lagano vino sa aromama vanile, moglo bi da se žvaće zapravo ali ga ipak spustite na sto da se združi sa klopom. Lepo se slaže sa barenim mesima, ali i klasičnim vojvođanskim predjelima.

SAUVIGNON BLANC, KOVAČEVIĆ
0.75l – 2.250,00

Sauvignon Blanc
Fruška gora, Irig
Ukus je osvežavajući i harmoničan sa lepo ukomponovanim kiselinama, a najbolje ga je piti uz hladne ribe u sosevima. Svoj vrhunac pokazuje uz koziji sir pa ko je za vrhunac…

BELLA NOVELA , ERDEVIK
0.75l – 2.250,00

Sauvignon blanc
Sremski region, Fruškogorsko vinogorje
Na nosu izuzetno privlačne arome bele breskve i voća. Na nepcima izrazito harmonično, vrlo zaokružen, sa aromama svežeg limuna i sušenih kajsija. Veoma postojane arome u prijatnoj završnici. Sjajno vino.

SAUVIGNON BLANC, DEURIĆ
0.75l – 2.250,00

Sauvignon Blanc
Fruška gora, Mala Remeta
Vino snažne strukture, voćnog i začinskog karaktera. Njegov buke je prepun osvežavajućeg citrusnog voća, aroma divlje ruže, livadskog cveća i dinje. Vino za sva četiri godišnja doba.

TERASA SAUVIGNON, MATALJ
0.75l – 2.150,00

Sauvignon blanc
Negotinska krajina
Klizi niz grlo, sveže i aromatično! U svakom gutljaju osetićete arome zelenog paradajza, tropskog voća, breskve i citrusa. Uuuops, pitate se kakav je ovo spoj! Probajte me uz kozije sireve, ribu ili pilence.

ICON CAMPANA ALBUS, ZVONKO BOGDAN
0.75l – 5.950,00

Sauvignon blanc, BARRIQUE
Palićko vinogorje
Bogato, slojevito i meko vino u kojem dominiraju arome grejpfruta, lajma i ogrozda, dopunjene mirisima zrelih breskvi i marakuje uz nežne note slatkih začina. U ustima je meko, elegantne svežine i raskošne voćno – herbalne završnice.

SAGA, BJELICA
0.75l – 3.550,00

Sauvignon Blanc i Semillion
Fruška gora, Čortanovci
Sa fruškogorskih visina pa pravo u vašu čašu, lepo kupažirane ove dve sorte odlično koketiraju sa sirevima, a Vi nam recite sa čime još.

TRIJUMF GOLD, ALEKSANDROVIĆ
0.75l- 3.950,00

Sauvignon Blanc, Pinot Blanc, Rajnski Rizling
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Vrlo intenzivno, kompleksno i slojevito vino. Dominiraju mirisi zove, ogrozda, citrusa, belog cveća, breskve, mente i tropskog voća. Puno, snažno vino, izražene svežine i kiselina sa dugotrajnim aromama grejpa, limete, zelene paprike i na završnici kremastih tonova praćenih dodirom arome vanile.

RAJNSKI RIZLING, KOVAČEVIĆ
0.75l – 1.850,00

Rajnski Rizling
Fruška gora, Irig
Citrusan, cvetni i tropski, mekan i suv jedva čeka da bude rashlađen u Vašoj čaši!

MISTERIJA, KIŠ
0.75l – 2.450,00

Rajnski Rizling, Polusuvo
Fruška gora, Sremski Karlovci
Vino slamnato žute boje nešto jačeg intenziteta. Na mirisu dominira stono voće uz primese kore zrelog limuna, breskvi i kitnikeza.

GRAŠAC, KIŠ
0.75l – 1.850,00

Grašac
Fruška gora, Sremski Karlovci
Grašac beli je mlado, osvežavajuće i lepršavo vino. Miriše na zrele jabuke, stono voće i citruse, uz note belog cveća, sa sočnom završnicom koja dugo traje.

PINOT BLANC, ZVONKO BOGDAN
0.75l – 2.950,00

Pinot Blanc
Palićko vinogorje
Diskretni buke obogaćen je aromama jabuke, kruške, dinje i nežnim tonovima belog livadskog cveća. Veoma elegantno i osvežavajuće vino prijatne, voćne završnice.

PINOT GRIGIO, TEMET
0.75l – 2.700,00

Pinot Grigio
Lozovik, Jagodina
Dinamičan, svež i sočan burgundac sa atraktivnim cvetnim i voćnim aromama. Svetlo – žute boje sa postojanim i prijatnim kiselinama. Iz talasa voćne svežine izdvajaju se note citrusa i mineralnosti.

GEWURTZTRAMINER, DEURIĆ
0.75l – 2.250,00

Gewurtztraminer
Fruška gora, Mala Remeta
Neodoljiv, ali nenametljiv miris svežeg i kuvanog stonog voća. Potom miris ubranog cveta bagrema i soka od zove, koje ovom vinu daje poseban karakter. Ukus takođe veoma voćan i slojevit. Slatko od dunja, zatim tufahija, a na kraju pečeni orasi na puteru upotpunjuju ovu simfoniju u ustima. Alkoholi umereni, nenametljivi i usklađeni sa živahnim kiselinama. Telo mu je srednje sa dugom završnicom.

TAMJANIKA, LASTAR
0.75l – 2.450,00

Tamjanika
Levačko vinogorje
Slamnasto žute boje, sa blagim zelenkastim odsjajem. Dominiraju cvetno voćne arome Irisa, zove, ogrozda, limuna, žute jabuke i nektarine. Srednjeg tela, nežne teksture, sa lepim kiselinama koje daju odličan balans voćnosti.

SMEDEREVKA, JANKO
0.75l – 1.850,00

Smederevka
Smederevo
Autohtoni ponos ovog vina naprosto odiše svežinom. Mirisni kompleks ovog vina su nežne arome limete i limuna uz blag herbalni karakter. Smederevka je suvo, umereno puno vino, hrskavih kiselina i voćno na nepcima.

TRI MORAVE BELO, TEMET
0.75l – 2.700,00

Smederevka, Tamjanika, Morava
Lozovik, Jagodina
Sveže i mineralno, aromatično sa blagim uticajem tamjanike i većim herbalnim uticajem Smederevke. Nema sa čim se iz domaće kuhinje neće složiti, pritom je i dopadljiv.

Crvena vina

CRVENA, RATNIČKIH BOJA

AURELIUS, KOVAČEVIĆ
0.75l – 2.450,00

Cabernet Sauvignon, Merlot Barrique
Fruška gora, Irig
Marko Aureliuis rođen je kažu negde na Fruškoj gori. I još kažu da je kao potonji rimski imperator doneo vinovu lozu u svoj rodni kraj. Time je svakako zaslužio da jedno od sremačkih vina ponese njegovo ime. Vrlo lepo zaokruženo, ništa ne štrči i ništa ne manjka. Taman kako treba za biftek.

AURELIUS SELEKCIJA, KOVAČEVIĆ
0.75l – 4.350,00

Cabernet Sauvignon, Merlot Barrique
Fruška gora, Irig
Zver je oslobođena! Juriša na crvena mesa u sosevima, na teletinu i jagnjetinu na naš način! Rezervisano za iskusne!

KREMEN, MATALJ
0.75l – 3.250,00

Cabernet Sauvignon
Negotinska krajina
Arome izrazito zrelog i crnog voća lepo su ukomponovane uz prstohvat začinskog bibera sa blago tostiranim hrastom nakon godinu dana odležavanja u bariku. Pari se sa jakim mesima, srednje pečenim biftekom ili odležalim sirevima.

KREMEN KAMEN, MATALJ
0.75l – 9.500,00

Cabernet Sauvignon Barrique
Negotinska krajina
Duboko i složeno, da ne kažemo komplikovano vino, sa aromama šumskog tla, suvih šljiva i crnog bobičavog voća, eukaliptusa, kedrovine i duvana. Ma, šta kažete?! Tanini ukroćeni, završnica duga, a ugođaj vrhunski za sve one koji vole gulaše, jako crveno meso i kozije sireve.

ZAPIS, JANKO
0.75l – 3.450,00

Merlot
Smederevo
Zapis je merlo koji karakterišu intenzivne arome šumskog voća, kedrovine, likorisa i lista duvana… Na nepcima, zapis je pun, uz obilje somotastih tanina i živahnih kiselina. Takav spoj čini ovo vino odlično izbalansiranim, svežim i dugovečnim.

PINOT NOIR, LASTAR
0.75l – 3.250,00

Pinot Noir
Levačko vinogorje
Na nosu mogu da se osete arome šumskih jagoda, ribizli, višanja, cimeta, karanfilića, miris šumskog tla i gljiva. U ustima je umereno pun, svež, voćan, mekan, svilenkastih tanina i veoma postojanog naknadnog ukusa u kojem dominiraju voćne arome.

PROBUS, DEURIĆ
0.75l – 2.850,00

Probus
Fruška gora, Mala Remeta
Vino je tamno crvene boje, sa ljubičastim obrisima. Na mirisu dominiraju arome crvenog voća I slatkih začina, sa diskretnim nagoveštajem zemljanih aroma. U ustima puno, aronija, višnja, crno bobičasto voće u pozadini ukomponovane sa snažnim masivnim taninima.

AKSIOM, DEURIĆ
0.75l – 4.350,00

Probus, Merlot, Marselan
Fruška gora, Mala Remeta
Izuzetno kompleksno i slojevito vino. Miris crvenih ribizli, soka od višanja i bobica svežeg nara u prvom planu. U drugom naletu nam dolaze suve brusnice, suve šljive, crna čokolada… Telo puno i oblo, pa se lepo kotrlja po nepcima. Uživajte!

TRI MORAVE CRVENO, TEMET
0.75l – 2.950,00

Prokupac
Lozovik, Jagodina
Sorta prokupac, kompleksno na nosu, snažno! Prepliću se zrele note crvenog voća, začina, bibera, čokolade, kafe sa jasnim naznakama finog drveta. Otvara apetit na prvu – voli sve svinjsko pa čak i pihtije.

PORTUGIZER, KIŠ
0.75l – 2.950,00

Portugizer
Fruška gora, Sremski Karlovci
Vino se odlikuje gustom, modroljubičastom bojom. Na nosu se izdvajaju mirisi crne ribizle, kupine i zrele trešnje. Na ukusu izrazito voćno, finih kiselina, blagih tanina i duge sočne završnice.

TRIANON, ERDEVIK
0.75l – 2.650,00

Merlot , Syrah, Cabernet Sauvignon Barrique
Sremski region, Fruškogorsko vinogorje
Raskošna bordo kupaža i snažne arome crvenog i crnog voća ukomponovane harmonično sa aromama crne čokolade i lavande. Sremački se inati na nepcima i stalno ide uzočin!

TRIANON GRAND, ERDEVIK
0.75l – 4.350,00

Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot Barrique
Sremski region, Fruškogorsko vinogorje
Ovo je veoma zaokruženo i gusto vino izražene rubin boje sa crvenim nijansama. Crno voće, crveni biber na nosu, potom lagano slatki nagoveštaj koji mu daje syrah sa čvrstim kiselinama i strukturom. U dugoj i višeslojnoj završnici se nastavljaju blagi tanini i izražene voćne arome.

CUVEE No.1, ZVONKO BOGDAN
0.75l – 3.600,00

Merlot, Cabernet Franc, Frankovka
Palićko vinogorje
U ovom vinu izražene su voćne note, naročito šljive, crvene ribizle i trešnje, koje su lepo zaokružene začinskim karakterom i blagim dodirom hrastovine. Intenzivno i dugotrajno na ukusu. Punog je tela, dobro izbalansirano i zaokruženo, zrelih tanina i prijatnih kiselina. Odlično se slaže sa crvenim mesima i polumasnim sirevima.

CABERNET SAUVIGNON FRANC, RADOVANOVIĆ
0.75l – 3.600,00

Cabernet Sauvignon, Cabernet franc Barrique
Šumadija, Krnjevo
Začinski tonovi u idealnoj kombinaciji, kaberne sovinjon sa prefinjenim tonovima barika i idealno izbalansiranim voćnim kiselinama. Vino za opuštanje.

REGENT, ALEKSANDROVIĆ
0.75l – 3.950,00

Merlot, Cabernet Sauvignon
Šumadija, Oplenačko vinogorje
Izražajne arome kupina i borovnica, sa toplim tonovima pečenih suvih šljiva i diskretnim notama nane. Izrazito voćno i osvežavajuće sa finim taninima i energičnom završnicom.

GRAFFITI, BJELICA
0.75l – 4.350,00

Marselan i Merlot
Fruška gora, Čortanovci
Puno, kompleksno vino, prava voćna bomba! Vino koje ne morate čekati dva života da bi ga pili! Jede se uz biftek, onako baš!

CRNA TAMJANIKA, MATALJ
0.5l – 2.250,00

Crna Tamjanika
Živi dokaz da vino što sladi ne mora da se slaže samo sa slatkim i da tamjanika ne mora da bude samo bele boje u boci.

Rose

ROSE, BARŠUNASTA I ELEGANTNA

ROSE SEC, ZVONKO BOGDAN
0.75l – 2.650,00

Merlot
Palićko vinogorje
I Zvonko i Bogdan su podelili deo sebe, i dali lični pečat ovom razigranom vinu, tako da nećete pogrešiti ukoliko ga podelite sa dragom Vam osobom.

ROSETTO, KOVAČEVIĆ
0.75l – 1.850,00

Cabernet Sauvignon, Merlot
Fruška gora, Irig
Divne ružičaste boje nara, prepun jagode i lepršavog mirisa divlje ruže, prijatnog i dugačkog ukusa. Odlično ide uz sve vrste vojvođanskih jela, mezetluke i kozije sireve.

ROZA NOSTRA, ERDEVIK
0.75l – 2.650,00

Merlot i Cabernet Sauvignon
Sremski region, Fruškogorsko vinogorje
Izuzetno roze vino, punog tela i neopisive sreće! Obavezan je uz pesmu “Tu vuo’ fa’ l’americano“, rej banke i brodarice!

DUŠICA, MATALJ
0.75l – 1.850,00

Game, Merlot, Cabernet Sauvignon
Negotinska krajina
Dušica je boje nara i pravi je melem za dušu. Pije se u debelom hladu i za početak i za kraj. Dušica je nežna, romantična sa ukusom jagode, višanja i crvene ribizle, ali kao i svaka dušica voli da se mazi, a ova naša sa prasencetom.

TRI MORAVE ROSE, TEMET
0.75l – 2.400,00

Syrah, Prokupac, Cabernet Sauvignon
Lozovik, Jagodina
Vino kompleksnog mirisa, voćnog karaktera, tu su jagode, brusnica, nežne zeljaste note i malo neobičnh a prijatnih tonova pečenog lešnika. Srednje punog tela, jednako aromatično u ustima i mekih, prijatnih kiselina.

ROSE, KIŠ
0.75l – 1.850,00

Frankovka, Merlot
Fruška gora, Sremski Karlovci
Intenzivno obojen rose, dopadljivog mirisa crvenog voća u kom ćete prepoznati šumske jagode, zrele ribizle i višnje. Pun i zaokružen, sa svežim kiselinama i nežnom, dobro integrisanom notom slasti koja u ustima ističe voćnost, a koja se i u završnici dugo prepoznaje.

CONSTANTA MUSE, PIK OPLENAC
0.75l – 1.950,00

Cabernet Sauvignon Barrique
Šumadija, Topola
Svetlije roze boje, sa zagasitim tonovima. Miris diskretno voćni prožet jasnim tonovima barika. Ukus je pun, snažan, čvrste strukture i dobre postojanosti arome…

Penušavci

PENUŠAVA, HRSKAVA I KOKETNA

FRESCO BIANCO, KOVAČEVIĆ
0.75l – 1.875,00

Riesling, Neoplanta, Župljanka
Fruška gora, Irig
Lepršavo, razigrano penušavo belo vino očaravajućeg voćnog mirisa, uz lagani cvetni karakter. Na jeziku kompleksno, umerene punoće, sa dugom završnicom u kojoj se prepliću arome tropskog i stonog voća.

FRESCO ROSE, KOVAČEVIĆ
0.75l – 1.875,00

Vranac, Probus, Muskat
Fruška gora, Irig
Vino koje nudi intenzivan, kompleksan ali svež miris malina, zrelog nara, jagoda i ribizli. U ustima sveže i hrskavo, ali slojevito, snažnih voćnih impresija u završnici.

PRINCEPS, DEURIĆ
0.75l – 7.050,00

Pinot noir
Fruška gora, Mala Remeta
Izuzetno sveže na nosu gde dominiraju prvenstveno arome voća, pa tako ovde osetimo smokve i kruške viljamovke, a sekundarno nam dolazi miris puter kroasana i orasnica sa medom i susamom. U ustima baš živo, lepršavo i hrskavo, kakvo i treba sa bude jedno kvalitetno penušavo vino. Završnica je veoma duga i bademasta.

Bermet beli i crveni

AROMATIZOVANA, SLATKA I ZAVODLJIVA

BERMET BELI, KIŠ
0.187l- 590,00

Fruška gora, Sremski Karlovci
Ovaj bermet nije preterano sladak, a herbalne arome daju mu posebnu draž. Mazi se sa suvim kolačima iz ranog detinjstva i služi se uz kamin.

BERMET CRVENI, KIŠ
0.187l – 590,00

Fruška gora, Sremski Karlovci
Zavodi direktno baš kao pravi sremci, britak na jeziku i dug na završnici.

Vina za na čašu

PENUŠA SE U ČAŠI

Fresco bianco, Kovačević 0.1l – 250,00
Fresco rose, Kovačević 0.1l – 250,00
BELI SE U ČAŠI

Chardonnay, Zvonko Bogdan 0.15l – 590,00
Chardonnay, Kovačević 0.15l – 490,00
Sauvignon blanc, Deurić 0.15l – 450,00
Bella Novela, Zvonko Bogdan 0.15l – 450,00
Misterija, Kiš 0.15l – 490,00
Pinot blanc, Zvonko Bogdan 0.15l – 590,00
Gewurtztraminer, Deurić 0.15l – 450,00
Tamjanika, Lastar 0.15l – 490,00
Tri Morave, Temet 0.15l – 540,00

ROZI SE U ČAŠI

Rose Sec, Zvonko Bogdan 0.15l – 530,00
Rosetto, Kovačević 0.15l – 370,00
Roza Nostra, Erdevik 0.15l – 530,00
Dušica, Matalj 0.15l – 370,00
Tri Morave Rose, Temet 0.15l – 430,00
Rose, Kiš 0.15l – 370,00

CRVENI SE U ČAŠI

Aurelius, Kovačević 0.15l – 490,00
Cuvee No 1, Zvonko Bogdan 0.15l – 720,00
Trianon, Erdevik 0.15l – 530,00
Kremen, Matalj 0.15l – 650,00
Probus, Deurić 0.15l – 570,00
Pinot noir, Lastar 0.15l – 650,00
Zapis, Janko 0.15l – 690,00
Tri Morave crveno, Temet 0.15l – 590,00

Rezervišite svoj sto

Naš tim će Vas kontaktirati u najkraćem roku radi potvrde vaše rezervacije. Dobrodošli na zalogaj ljubavi. 

Za svaki vikend smo spremili muzičku čaroliju, vaše je samo da joj dodate magiju vina i da uživate.